Τσιγαρίζουμε σε τηγάνι με ελάχιστο λάδι κρεμμυδάκι& πιπεριά προσθέτουμε ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη & αφού βράσει η σάλτσα και εξατμιστούν τελείως τα υγρά,προσθέτουμε χτυπημένα αυγά ανακατεμένα με τριμμένη φέτα και ελάχιστο βούτυρο , ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να στερεοποιηθεί & σερβίρουμε αμέσως με φρυγανισμένο ψωμί.
Fry in a pan with a little oil an onion & pepper, add a tomato grated on the grater & after the sauce boils and the liquids have completely evaporated, add beaten eggs mixed with grated feta cheese and a little butter, stirring constantly until it solidifies & serve immediately with toasted bread.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου