Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΟΥΡΣΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (PICKLED PEPPERS FOR IMMEDIATE CONSUMPTION)

 


Κόβουμε τα κοτσάνια από πιπεριές κέρατο, ξεπλένουμε και πετάμε τούς σπόρους. Σε αλατισμένο νερό που βράζει ζεματάμε τις πιπεριές περίπου 5 λεπτά, μέχρι να αλλάξουν χρώμα και τις στραγγίζουμε. Τι τοποθετούμε όρθιες σε βάζο με σκελίδες σκόρδου και μαύρα πιπέρια ολόκληρα, πολύ στριμωγμένες. βράζουμε νερό με αρκετό ξύδι και αλάτι, γεμίζουμε τα βάζα καυτά τα κλείνουμε και τα αναποδογυρίζουμε μέχρι να κρυώσουν . Σε τρεις ημέρες ανοίγουμε τα βάζα κι οι πιπεριές είναι έτοιμες να καταναλωθούν ως σαλάτα με λαδόξυδο.

Cut the stems from the horn peppers, rinse and discard the seeds. In boiling salted water, blanch the peppers for about 5 minutes, until they change color and drain. What do we place upright in a jar with cloves of garlic and whole black peppers, tightly squeezed. boil water with enough vinegar and salt, fill the hot jars, close them and turn them upside down until they cool. In three days we open the jars and the peppers are ready to be eaten as a salad with vinegar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger