Το κυρίως σώμα κουνελιού( χωρίς το κεφάλι και τα πόδια)το μαρινάρισα μια νύχτα σε κόκκινο κρασί, προσθέτοντας δαφνόφυλλα, θυμάρι & δεντρολίβανο. Το επόμενο πρωί στραγγίσα το κουνέλι από τη μαρινάδα & τα τοποθετείτε σε γάστρα. Γέμισα την κοιλιά του κουνελιού μετα εντόσθια και ένα ψιλοκμμένα μήλο. Το στερέωσα με δεσίματα σιλικόνης, το κάλυψα με μουστάρδα και τη μαρινάδα πουθ στράγγισα. Τριγύρω τοποθέτησα πατάτες κομμένες καιπροσέθεσα αλάτ, πιπέρι, κουρκουμά, ρίγανη και λάδι. Ψήσιμο στους 200ο 1 ώρα και15 λεπτά.
I marinated the main rabbit body (without the head and feet) overnight in red wine, adding bay leaves, thyme & rosemary. The next morning I drain the rabbit from the marinade & place them in a pan. I stuffed the rabbit's belly with giblets and a chopped apple. I fixed it with silicone ties, smeared it with mustard and drained the marinade. Around it I placed cut potatoes and added alat, pepper, turmeric, oregano and oil. Bake at 200 degrees for 1 hour and 15 minutes.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου