Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο. Χτυπάμε τα αυγά, τον κρόκο και τη ζάχαρη. Αναμιγνύουμε τα δύο μείγματα και προσθέτουμε κοσκινισμένο με το μπαίκιν πάουντερ. Ρίχνουμε το μείγμα σε κατάλληλες μικρές φόρμες από σιλικόνη περίπου 15 λεπτά. Μετά γαρνίρουμε με χονδροκμένο αμύγδαλο και λιωμένη σοκολάτα.
The ingredients for these small chocolate muffins: 125 g chocolate, 125 g butter, 2 eggs and 1 egg yolk, 60 g sugar, 40 g flour, 1 teaspoon baking powder.
Melt the couverture with the butter. Beat the eggs, yolk and sugar. Mix the wet mixtures and add the sifted baking powder. Pour the mixture into suitable small silicone molds for about 15 minutes. Then garnish with slivered almonds and melted chocolate.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου