Για την αυριανή μέρα ένα φαγητό όπως το μαγείρευε η μητ'ερα μου. Σε τσουκάλι βάζουμε λάδι, αρκετά κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες, ψιλοκοκομμένα σκόρδα, ντομάτα στον τρίφτη, μαϊντανό, πιπέρι αλάτι, Σκέπασα το τσουκάλι με το καπάκικαιι έψησα σε φούρνο μισή ώρα ώσπου να μαλακώσουν τα κερμμύδια. Αφαίρεσα το καπάκι και προσέθεσα καλά ξαρμυρισμένο φιλέτο μπακαλιάρου και λίγες σταφίδεςκαι ξηρά κορόμηλα. Ψήνουμε περίπου 15 λεπτά.
Για την αυριανή μέρα ένα φαγητό όπως το μαγείρευε η μητ'ερα μου. Σε τσουκάλι βάζουμε λάδι, αρκετά κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες, ψιλοκοκομμένα σκόρδα, ντομάτα στον τρίφτη, μαϊντανό, πιπέρι αλάτι, Σκέπασα το τσουκάλι με το καπάκικαιι έψησα σε φούρνο μισή ώρα ώσπου να μαλακώσουν τα κερμμύδια. Αφαίρεσα το καπάκι και προσέθεσα καλά ξαρμυρισμένο φιλέτο μπακαλιάρου και λίγες σταφίδεςκαι ξηρά κορόμηλα. Ψήνουμε περίπου 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου