Για να μαγειρέψουμε νηστίσσιμους λαχανοντολμάδες με πληγούρι, ζεματάμε ελαφρά το λάχανο, μουσκεύουμε το πληγούρι τουλάχιστον μισή ώρα, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα φρέσκια κρεμμυδάκια, προσθέτουμε πολτό ντομάτας και βράζουμε για λίγο. Τυλίγοτμε τους ντολμάδες και βράζουμε μισή ώρα.
To cook fasting cabbage dolmades with buckwheat, lightly scald the cabbage, soak the buckwheat for at least half an hour, fry the onion and fresh onions, add tomato paste and boil for a while. Wrap the dolmades and boil for half an hour.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου