Εύκολο φαγητό, κόψτε τις πατάτες στο μαντολίνο και μάλιαστα άν έχετε οδοντωτό , ναγινουν οι φέτες λεπτές και με μεγάλη επιφάνεια ώστε να ψήνοντα γρήγο. βάλτε τις σε ταψάκι με αλατοπίπερο, χυμό λεμονιού μουστάρδα λάδι και ρίγανη. Βάλτε και νερό να σπαστούν και ψήστε τις μισή ώρα, βάλτε από πάνω τα φιλέτα του ψαριού με αλατι, πιπέρι, λάδι και ρίγσνη, ψήστε ακόμα 20 λπτά , με συνοδεία μπρόκολου ή άλλης πράσινης σαλάτας αποτελούν ένα πλήρες γεύμα.
Easy to eat, cut the potatoes on the mandoline and grind them if you have a toothed one, the slices are thin and with a large surface so that they cook quickly. put them in a pan with salt and pepper, lemon juice, mustard oil and oregano. Add water to break and bake them for half an hour, put the fish fillets on top with salt, pepper, oil and horseradish, bake another 20 minutes, with broccoli or another green salad they are a complete meal.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου