Τρίτη 3 Μαΐου 2022

ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΣΙ (PICKLE EGGS)

 

Μια εξαιρετική ιδέα για βρασμένα αυγά που περίσσεψαν από το Πάσχα .

Βράστε για λίγα λεπτά λευκό ξύδι με μυρωδικά της αρεσκείας σας όως φύλλο δάφνης, κόκκους πιπεριου. αστεροειδή γλυκάνισο, θυμάρι, δεντρολίβανο κ. α.  Ξεφλουδίστε βρασμένα αυγά και τοποθετείστε τα σε ένα βάζο μαζί με λίγες ροδέλλες κρεμμυδιού και σκελίδες σκόρδου. Γεμίστε το βάζο  με το ξύδι αφού στραγγίσετε και έχει ήδη κρυώσει. Σε δυο τρεις μέρες είναι έτοιμο. Διατηρείται στο ψυγείο αρκετό καιρό. Εξαιρετικός μεζές για ούζο.

A great idea for boiled eggs left over from Easter.

Boil for a few minutes white vinegar with herbs of your arsenic such as bay leaf, peppercorns. asteroids anise, thyme, rosemary etc. Peel a boiled egg and place it in a jar with a few onion rings and garlic cloves. Fill the jar with the vinegar after draining and it has already cooled. In two or three days it is ready. Store in the refrigerator for a long time.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger