Έβαλα στον αρτοπαρασκευαστή τα κάτωθι υλικά:
65 γραμ. βούτυρο, 65 γραμ. ηλιέλαιο, 1 αυγό, 3 κουταλιές ζάχαρη, 200 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του,1 κουταλιά της σούπας γάλα,1πρέζα αλάτι.
Επιλέγουμε το πρόγραμμα μόνο ζύμη & αφού ζυμωθεί το βάζουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο. Ανοίγουμε φύλλο ανάμεσα από δύο λαδόκολες. Κόβουμε με κουπ πατ το επιθυμητό σχήμα εγώ πανω στα μισά πασπάλισα νιφάδες σοκολάτας. Ψήσιμο σε μέτριο φούνο 8 λεπτά. Ενώνουμε ανά δύο με μαρμeλάδα ή γλάσο σοκολάτας. Εγώ χρησιμοποίησα μείγμα λευκής λιωμένης σοκολάτας ανμεμειγμένης με φυστικοβούτυρο.
I put in the baker maker the following ingredients:
65 g butter, 65 g sunflower oil, 1 egg, 3 tablespoons sugar, 200 g self-raising flour, 1 tablespoon milk, 1 pinch of salt.
We choose the program only dough & after it is kneaded we put it in the fridge for a while. We open a sheet between two oil seals. Cut the desired shape I cut in half with sprinkled chocolate flakes. Bake in a medium oven for 8 minutes. Combine in pairs with marmalade or chocolate icing. I used a mixture of white melted chocolate mixed with peanut butter.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου