Ακολουθώντας τη συνταγή της Efi Prentza έφτιαξα αυτά τα κριτσίνια:
Λιώνω στο μούλτι 2 μεγάλα καρότα και μια πιπεριά Φλωρίνης με μισή κούπα σπιτική σάλτσα ντομάτας και τα προσθέτω σε ένα μπολ στο οποίο έχω βάλει μισή κούπα νερό,μισή κούπα ελαιόλαδο,λίγη τριμμένη γραβιέρα,αλάτι,πάπρικα και ρίγανη. Προσθέτω και αλεύρι ώσπου να μη κολλάει η ζύμη στα χέρια..Έβαλα μισό για όλες τις χρήσεις και μισό καλαμποκισιο.
Πλάθω και ψήνω σε λαδόκολλα στους 200 στον αέρα μισή ώρα. Βγαίνουν περίπου 45 κομμάτια.
Following Efi Prentza's recipe I made these breadsticks:
Melt in the multi 2 large carrots and a Florin pepper with half a cup of homemade tomato sauce and add them to a bowl in which I have put half a cup of water, half a cup of olive oil, a little grated gruyere, salt, paprika and oregano. I also add flour until the dough does not stick to the hands..I put half for all uses and half corn.
I mold and bake in oil paste at 200 in the air for half an hour. About 45 pieces come out.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου