Σήμερα η παράδοση μας προστάζει λαγάνα& εγώ έφτιαξα αυτή τη λαγάνα μα αλεύρι ολικής άλεσης ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=NGQSZGsHMDc&feature= & youtu.be&fbclid=IwAR0HX5qZ9wKmpjTG6QL3iO_jDMZOhlxJwpE1SG-JXOzjSR5KC1SdXEQfTxg
Ανέμειξα τα κατωτέρω υλικά στον αρτοπαρασκευαστή:
300 ml χλιαρό νερό
300 ml χλιαρό νερό
2 κουταλιές της σούπας ταχίνι ολικής αλέσεως
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη
1/4 κουταλάκι του γλυκού καρδάμωμο σε σκόνη
200 γρ. αλεύρι κίτρινο παραδοσιακό τύπου Μ
240 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως
2 κουταλάκια του γλυκού ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά της σούπας γλυκάνισο
& τα ζύμωσα στο πρόγραμμα μόνο ζύμωμα. κατόπιν έψησα τις λαγάνες σύμφωνα με τις οδηγίες.
Today our tradition commands Lagana & I did this Lagana but wholemeal flour following the instructions here:
https://www.youtube.com/watch?
v=NGQSZGsHMDc&feature= & youtu.be&fbclid=IwAR0HX5qZ9wKmpjTG6QL3iO_jDMZOhlxJwpE1SG-JXOzjSR5KC1SdXEQfTxg
I mixed the following materials with the baker:
300 ml of lukewarm water
2 tablespoons whole-grain tahini soup
2 tablespoons olive oil
1 teaspoon of honey
1/2 teaspoon cinnamon powder
1/4 teaspoon of cardamom powder
200 g traditional yellow flour type M.
240 g whole weat flour
2 teaspoons dried yeast
1 teaspoon of salt
1 tablespoon of anise soup
& kneaded in the program only kneading. then I cooked the legumes according to the instructions.
v=NGQSZGsHMDc&feature= & youtu.be&fbclid=IwAR0HX5qZ9wKmpjTG6QL3iO_jDMZOhlxJwpE1SG-JXOzjSR5KC1SdXEQfTxg
I mixed the following materials with the baker:
300 ml of lukewarm water
2 tablespoons whole-grain tahini soup
2 tablespoons olive oil
1 teaspoon of honey
1/2 teaspoon cinnamon powder
1/4 teaspoon of cardamom powder
200 g traditional yellow flour type M.
240 g whole weat flour
2 teaspoons dried yeast
1 teaspoon of salt
1 tablespoon of anise soup
& kneaded in the program only kneading. then I cooked the legumes according to the instructions.
Καλημερα, καλό μηνα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν και δεν τρωω ψωμια, μου αρεσει η λαγανα!
δεν εχω επιχειρησει να φτιαξω