
Κλεισμένη μέσα λόγω του κορωνοϊού αυτοσχεδιάζω μαγειρεύοντας....
Έβρασα για λίγο μερικές πατάτες & τις ξεφλούδισα. Ακουμπώντας την κάθε πατάτα σε δύο μαχαίρια την έκοψα σε φέτες δίχως να φτάσω ως κάτω. Στις σκισμές έβαλα λεπτές φέτες κίτρινου τυριού & τσιγαρίδες αντί για μπαίηκον! Τις τοποθέτησα σε λαδωμένη γάστρα , πασπάλισα με αλάτι, πιπέρι , θυμάρι & τριμμένο κεφαλοτύρι. Ψήσιμο με σκεπασμένη γάστρα περίπου 45 λεπτά. Τις σερβίρισα μαζί με βρασμένα χόρτα & ελιές & λίγη γλυκιά μουστάρδα πάνω στις πατάτες.

I boiled some potatoes for a while and peeled them. Touching each potato on two knives, I cut it into slices without reaching the bottom. I put thin slices of yellow cheese & cigarettes in the slits instead of bacon! I placed in the oiled pot, sprinkle with salt, pepper, thyme and grated Parmesan. Bake with a covered hull for about 45 minutes. I served them with boiled greens & olives & some sweet mustard on the potatoes.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου