Τώρα κλεισμένοι μέσα όλο και περισσότερο μαγειρεύουμε , ας ετοιμάσουμε μερικά αυγά για την πασχαλινή διακόσμηση, ακολουθώντας τις οδηγίες της Πόπης Πηρουνάκη:
Όταν κάνετε ομελέτες η γλυκά κάντε δύο τρύπες πάνω και κάτω στο αυγό, φυσήξτε από την μια να φύγει το περιεχόμενο από την άλλη. Καλύπτεται την μια τρυπούλα με ταινία και γεμίστε με γύψο καλλιτεχνίας διαλυμένο με νερό συν ένα κουταλάκι ατλακόλ να γίνει χυλός. Χρησιμοποιήστε χοντρή σύριγγα χωρίς βελόνα. Όταν στεγνώσει το κέλυφος θα γίνει άθραυστο. Μαζέψτε λοιπόν αυγά και κάντε τεχνοτροπίες για να διακοσμήσετε το πασχαλινό τραπέζι.
Now that we are indoors we are increasingly cooking, let's prepare some eggs for Easter decoration, following Popi's instructions:When making omelets or sweeping two holes up and down the egg, blow the contents out of the other. Cover with a film drill and fill with water-soluble art gypsum plus a teaspoon to make porridge. Use a thick needleless syringe. When the shell is dry it will break. So pick up the eggs and decorate to decorate the Easter table.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου