Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΟΥΡΣΙ & ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΓΚΡΕΝΑΝΤΙΝΗ (WATERMELON PICKLES & SWEET WATERMELON WITH GRENANDINE)

Το τελευταίο καρπούζι  της χρονιάς μας βγήκε χοντρόφλουδο. Σκέφτηκα λοιπόν να εκμεταλλευτώ τη χοντρή φλούδα. έκαμα τουρσί καρπούζι ακολουθώντας τις συνταγές εδώ: 
https://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2212&Itemid=49 & 
https://www.kitchenstori.es/2012/09/watermelon-rind-pickles.html, καθώς & καρπούζι γλυκό με γκρεναντίνη ακολουθώντας τη συνταγή εδώ: https://www.athensmagazine.gr/article/geysi-syntages/282705-ayth-einai-h-wraioterh-marmelada-karpoyzi-poy-exete-dokimasei με μόνη διαφορά πως το καρπούζι το έκοψα σε κυβάκια.
The last watermelon of the year came out thick. So I thought about taking advantage of the thick peel. made watermelon pickles by following the recipes here:
https://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2212&Itemid=49 &
https://www.kitchenstori.es/2012/09/watermelon-rind-pickles.html as well as watermelon sweet with grenadine following the recipe here: https://www.athensmagazine.gr/article/geysi-syntages/282705-ayth-einai-h-wraioterh-marmelada-karpoyzi-poy-exete-dokimasei with the only difference that I cut the watermelon into cubes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger