Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ (MINCED MEAT BALLS FROM WITHIN THE TOMATOES)

Αυτό το video: https://www.youtube.com/watch?v=MD1ke0aYleg&list=UUFORlixuJNv9hyy_TIJdGUQ&index=21 μου έδωσε την ιδέα για να να μαγειρέψω αυτό το φαγητό για να εκμεταλλευτώ τις τελευταίες μικρές βιολογικές ντομάτες του κήπου μου . Ακολούθησα τη συνταγή εδώ, φτιάχνοντας μπαλάκια από κιμά προσθέτοντας στη συνταγή μερικές κουταλιές πουρέ πατάτας για να γίνουν πιο αφράτα. 
Για τα μπαλάκια χρειάστηκαν:
- 300 γρ. - κιμά
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- αλάτι
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- 1 σκελίδα σκόρδου
- πιπέρι 
- 1 κουταλιά σάλτσα πέστο (ή οποιαδήποτε άλλη παχιά σάλτσα κρέατος).
Επειδή το μείγμα του κιμά ήταν αρκετό ,γέμισα & μικρές πολύχρωμες πιπεριές των οποίων είχα αφαιρέσει το κοτσάνι με το μικρό αυτό χρήσιμο εργαλείο, την "κορώνα".
This video: https://www.youtube.com/watch?v=MD1ke0aYleg&list=UUFORlixuJNv9hyy_TIJdGUQ&index=21  - gave me the idea to cook this food to take advantage of the last little organic tomatoes in my garden. I followed the recipe here, making mince balls and adding a few tablespoons of mashed potatoes to make them more fluffy.
The balls needed:
- 300 g - minced meat
- 1 medium onion
- salt
- 1 teaspoon of sugar
- 1 clove of garlic
- pepper
- 1 teaspoon pesto sauce (or any other thick meat sauce).
Because the minced meat was enough, I stuffed & small colorful peppers with which I had removed the stalks with this handy little tool, the "crown".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger