Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ & ΜΠΕΣΑΜΕΛ (COURGETTES IN THE OVEN WITH ZAMPON AND BESSAMEL)


Αυτό το φαγητό έγινε με ότι βρέθηκε στον κήπο μου & στο ψυγείο μου
Πρώτα ξύνομε εξωτερικά μέτρια κολοκυθάκια & τα χωρίζουμε οριζόντια σε δύο μέρη  με ένα κουταλάκι αφαιρούμε από την ψίχα ότι μπορούμε & κρατάμε την ψίχα κατά μέρος.Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί & γεμίζουμε με ψιλοκομμένο ζαμπόν & ντομάτα σε κομματάκια. Μπορούμε να βάλουμε ότι αλλαντικό επιθυμούμε. Εγώ έβαλα ψιλοκομμένο χοιρινό βραστό.  Επίσης με το μείγμα μπορούμε να γεμίσουμε & μερικά κολοκυθολούλουδα αν έχουμε. Κάνουμε μια ελαφρά μπεσαμέλ  προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο ,ένα -δυο αυγά & τριμμένα κίτρινα τυριά. Σκεπάζουμε τα κολοκυθάκια με τη μπεσαμέλ & πασπαλίζουμε με κίτρινο τυρί για να δημιουργηθεί κρούστα. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 45 λεπτά ή και λίγο περισσότερο.

This food was made with that found in my garden & in my fridge'
First peel outside medium zucchini and divide it horizontally into two parts with a teaspoon, remove from the crumb that we can & hold the crust aside. Place them in an oiled pan & fill with chopped ham & tomato in pieces. We can put that sausage we want. I put chopped pork boiled. Also with the mixture we can fill & some pumpkins if we have. Make a light béchamel add salt, pepper, nutmeg, one-eight eggs & grated yellow cheeses. Cover the courgettes with béchamel & sprinkle with yellow cheese to create crust. Bake in a moderate oven 45 minutes or a little longer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger