Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΙΜΑΜ ΜΠΑΪΛΝΤΙ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ & ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ("IMAM BAILDI" WITH WHITE AUBERGINES)

Έχοντας πολλές μικρές λευκές μελιτζάνες σκέφτηκα να κάνω το γνωστό φαγητό με μελιτζάνες με ένα διαφορετικό τρόπο.

  • Αφού έκοψα το κοτσάνι έψησα τις μελιτζάνες σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά.
  • Τσιγαρίζουμε ελαφρά ψιλοκομμένο κρεμμύδι & σκόρδο & σβήνουμε με χυμό ντομάτας.
  • Προσθέτουμε στο μείγμα το εσωτερικό από τις μελιτζάνες (που έχουμε αφαιρέσει με κουταλάκι από τις μελιτζάνες μετά το ψήσιμο) & λίγο τριμμένο μαϊντανό & αλατοπίπερο.
  • Γεμίζουμε με το μείγμα τις μελιτζάνες, τις τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί τις ραντίζουμε με λάδι & πάνω σε κάθε μελιτζάνα τοποθετούμε μισό ντοματίνι να κλείσει το άνοιγμα.
  • Ψήσιμο σε μέτριο φούρνο μισή ώρα.
Having many small white eggplants I thought I wou

ld make the well known aubergine food in a different way.

  • After I cut the stalk I ate aubergines in a moderate oven for 20 minutes.
  • Chop lightly chopped onion & garlic & quench with tomato juice.
  • Add the eggplant inside (mixed with a teaspoon of aubergines after baking) and a little grated parsley & salt pepper.
  • Fill the eggplant with the mixture, put them in an oiled pan, sprinkle with oil, and on each eggplant put half a tomato to close the opening.
  • Bake in moderate oven half an hour.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger