Έχοντας πολλές μικρές λευκές μελιτζάνες σκέφτηκα να κάνω το γνωστό φαγητό με μελιτζάνες με ένα διαφορετικό τρόπο.
- Αφού έκοψα το κοτσάνι έψησα τις μελιτζάνες σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά.
- Τσιγαρίζουμε ελαφρά ψιλοκομμένο κρεμμύδι & σκόρδο & σβήνουμε με χυμό ντομάτας.
- Προσθέτουμε στο μείγμα το εσωτερικό από τις μελιτζάνες (που έχουμε αφαιρέσει με κουταλάκι από τις μελιτζάνες μετά το ψήσιμο) & λίγο τριμμένο μαϊντανό & αλατοπίπερο.
- Γεμίζουμε με το μείγμα τις μελιτζάνες, τις τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί τις ραντίζουμε με λάδι & πάνω σε κάθε μελιτζάνα τοποθετούμε μισό ντοματίνι να κλείσει το άνοιγμα.
- Ψήσιμο σε μέτριο φούρνο μισή ώρα.
Having many small white eggplants I thought I wou
ld make the well known aubergine food in a different way.
ld make the well known aubergine food in a different way.
- After I cut the stalk I ate aubergines in a moderate oven for 20 minutes.
- Chop lightly chopped onion & garlic & quench with tomato juice.
- Add the eggplant inside (mixed with a teaspoon of aubergines after baking) and a little grated parsley & salt pepper.
- Fill the eggplant with the mixture, put them in an oiled pan, sprinkle with oil, and on each eggplant put half a tomato to close the opening.
- Bake in moderate oven half an hour.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου