Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΪΚ (SALTY INDIVIDUAL CAKES)


Ακολουθώντας τη συνταγή αυτή  έφτιαξα ατομικά αλμυρά κέικ ψήνωντας τα σε ατομικές φόρμες από σιλικόνη. η δόση δίνει 24 μικρά κέικ.
Υλικά
  • 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 4 αυγά
  • Ι κούπα βούτυρο
  • Μισή κούπα γιαούρτι
  • Μισή κούπα γάλα
  • 100 γραμ μπαίηκον κομμένο σε κύβους & σωταρισμένο
  • 100 γραμ φέτα
  •  150 γραμ τριμμένα κίτρινα τυριά
  • 50 γραμ. ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες
  • Πιπέρι λευκό

Εκτέλεση
Τρυπάμε το βούτυρο με μίξερ μέχρι ν΄ ασπρίσει. Ρίχνουμε τους κρόκους των αυγών, το γάλα το γιαούρτι συνεχίζοντας το χτύπημα. Ρίχνουμε το αλεύρι, τα ασπράδια ήδη χτυπημένα σε μαρέγκα. Προσθέτουμε το μπαίηκον , τις ελιές & τα τυριά. Ρίχνουμε σε βουτυρωμένη φόρμα & ψήνουμε στους 180ο 45-50 λεπτά.

Following this recipe I individually made salty cakes by baking them in silicone personal forms. the dose gives 24 small cakes.
Materials

  • 2 cups of flour that inflates itself
  • 4 eggs
  • I have a cup of butter
  • Half a cup of yogurt
  • Half a cup of milk
  • 100 g bacon cubes & sautéed
  • 100 grams of slice
  • 150 grams of grated yellow cheese
  • 50 grams of unleavened olives
  • Pepper white

Implementation
Pour the butter with a mixer until it whitens. Pour the egg yolks, milk the yogurt continuing the bite. Pour the flour, egg whites already beaten into meringue. Add bacon, olives & cheeses. Pour in buttered form & bake at 180 ° 45-50 minutes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger