Ακολουθώντας τη συνταγή αυτή έφτιαξα ατομικά αλμυρά κέικ ψήνωντας τα σε ατομικές φόρμες από σιλικόνη. η δόση δίνει 24 μικρά κέικ.
Υλικά
- 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 4 αυγά
- Ι κούπα βούτυρο
- Μισή κούπα γιαούρτι
- Μισή κούπα γάλα
- 100 γραμ μπαίηκον κομμένο σε κύβους & σωταρισμένο
- 100 γραμ φέτα
- 150 γραμ τριμμένα κίτρινα τυριά
- 50 γραμ. ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες
- Πιπέρι λευκό
Εκτέλεση
Τρυπάμε το βούτυρο με μίξερ μέχρι ν΄ ασπρίσει. Ρίχνουμε τους
κρόκους των αυγών, το γάλα το γιαούρτι συνεχίζοντας το χτύπημα. Ρίχνουμε το
αλεύρι, τα ασπράδια ήδη χτυπημένα σε μαρέγκα. Προσθέτουμε το μπαίηκον , τις
ελιές & τα τυριά. Ρίχνουμε σε βουτυρωμένη φόρμα & ψήνουμε στους 180ο
45-50 λεπτά.
Following this recipe I individually made salty cakes by baking them in silicone personal forms. the dose gives 24 small cakes.
Materials
- 2 cups of flour that inflates itself
- 4 eggs
- I have a cup of butter
- Half a cup of yogurt
- Half a cup of milk
- 100 g bacon cubes & sautéed
- 100 grams of slice
- 150 grams of grated yellow cheese
- 50 grams of unleavened olives
- Pepper white
Implementation
Pour the butter with a mixer until it whitens. Pour the egg yolks, milk the yogurt continuing the bite. Pour the flour, egg whites already beaten into meringue. Add bacon, olives & cheeses. Pour in buttered form & bake at 180 ° 45-50 minutes.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου