Τρίτη 15 Μαΐου 2018

"ΧΟΥΣΜΕΡΙ" ΣΕ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ("HOSMERI" IN CUPS)

  • Έχοντας στη διάθεσήμου ανάλατη μυζήθρα που την έφτιαξα με το τρόπο που εξηγείται εδώ: https://lila365idees.blogspot.gr/2018/05/cheese-of-miik-kefir.html
  • έφτιαξα το παραδοσιακό γλυκό χουσμερί, το οποίο αντί να το ψήσω σε ταψί το έψησα σε μικρές φόρμες με βαθούλωμα στη μέση ώστε μέσα εκεί να εισχωρήσει το μέλι μετά το ψησιμο. 
  • Υλικά
  • 350γρ φρέσκια ανάλατη μυζήθρα ή ανθότυρο
  • 1 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 1 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι
  • 1 κουτ.γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 βανίλια
  • Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί τα ψήνομε σε μέτριο φούρνο 15 λεπτά. αφού κρυώσουν τα κέικ ρίχνουμε σ΄αυτά μέλι & κανέλλα.
  • Having Available in unsalted cheese that I made to the manner explained here: https://lila365idees.blogspot.gr/2018/05/cheese-of-miik-kefir.html
  • I made the traditional sweet chousmeri, which instead bake in the griddle baked in small molds with a dent in the middle means that there penetrate honey displacement firing.
  • Materials
  • 350g unsalted fresh cheese or cream cheese
  • 1 cup. tea sugar
  • 2 eggs
  • 1 cup. tea flour
  • 1 tbsp. Sweet baking powder
  • 1 vanill
  • Beat all the ingredients together and bake in a medium oven for 15 minutes. After the cakes have cooled down, we add honey and cinnamon.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger