Σήμερα επί τη ευκαιρία της γιορτής μου έφτιαξα σού κεραμελέ σε σχήμα πάπιας.
Τη ζύμη σού την έφτιαξα ακολουθώντας τις αναλογίες & τις οδηγίες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=8A9J-He6nDQ.Φτιάχνωντας τη ζύμη πρώτα χρησιμοποιώντας στενό κορνέ έφτιαξα τα κεφαλάκια της πάπιας, τα έψησα πρώτα αυτά για λίγο & μετά έψησα τα μεγάλα σού όπως εξηγεί το video. Τα γέμισα με κρέμα ζαχαροπλαστική χρησιμοποιώντας κορνέ & στην τρύπα τοποθέτησα τα κεφαλάκια, τα πασπάλισα με καβουρντισμένο ψιλοκομμένο αμύγδαλο & μετά κάνοντας καραμέλλα με νερό & ζάχαρη , μόλις το μείγμα αρχίζει να σκουραίνει το έρριξα αμέσως πάνω στα σού.
Today, on the occasion of my feast, I made you a duck-like candy.
I dipped your dough by following the ratios & instructions here:
https://www.youtube.com/watch?v=8A9J-He6nDQ. Making the dough first using a narrow cornet I made the head of the duck, I cooked them for a while and then I cooked the big ones as the video explains.The filled with cream confectionary using piping bag and placed in the hole of the heads, the dusting with finely roasted almond and after making caramel with water and sugar, once the mixture begins to darken immediately cast onto thee.
Τη ζύμη σού την έφτιαξα ακολουθώντας τις αναλογίες & τις οδηγίες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=8A9J-He6nDQ.Φτιάχνωντας τη ζύμη πρώτα χρησιμοποιώντας στενό κορνέ έφτιαξα τα κεφαλάκια της πάπιας, τα έψησα πρώτα αυτά για λίγο & μετά έψησα τα μεγάλα σού όπως εξηγεί το video. Τα γέμισα με κρέμα ζαχαροπλαστική χρησιμοποιώντας κορνέ & στην τρύπα τοποθέτησα τα κεφαλάκια, τα πασπάλισα με καβουρντισμένο ψιλοκομμένο αμύγδαλο & μετά κάνοντας καραμέλλα με νερό & ζάχαρη , μόλις το μείγμα αρχίζει να σκουραίνει το έρριξα αμέσως πάνω στα σού.
Today, on the occasion of my feast, I made you a duck-like candy.
I dipped your dough by following the ratios & instructions here:
https://www.youtube.com/watch?v=8A9J-He6nDQ. Making the dough first using a narrow cornet I made the head of the duck, I cooked them for a while and then I cooked the big ones as the video explains.The filled with cream confectionary using piping bag and placed in the hole of the heads, the dusting with finely roasted almond and after making caramel with water and sugar, once the mixture begins to darken immediately cast onto thee.
Χρόνια Πολλα και ευτυχισμενα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓλυκα όπως τη συνταγη που μας παρουσιασες
Σασ ευχαριστώ θερμά!
ΑπάντησηΔιαγραφή