Βλέποντας αρκετές συνταγές για μανιταρόπσουπα κατέληξα να κάνω τη δική μου παίρνωντας ιδέες απο δώ και από εκεί με εξαιρετικό
αποτέλεσμα.
αποτέλεσμα.
Έκοψα σε μικρά κομματάκια μανιτάρια, κρεμμύδι, μπαίηκον & μια μικρή πατάτα.
Τσιγάρισα το μπαίηκον, το κρμμύδι σε ελάχιστο λάδι, τα μανττάρια & μετά προσέθεσα την πατ΄τα & ένα λίτρο ζωμό κρέατος. Προσέθεσα αλάτι, πιπέρι, άνηθο ψιλοκμμένο & μια κουταλιά λάδι τρούφας. Βράσιμο περίπου είκοσι λεπτά, μετά προσέθεσα λιγο γάα & δυο τρεις κουταλιές τραχανά. Βράσιμο άλλα είκοσι λεπτά.
Τσιγάρισα το μπαίηκον, το κρμμύδι σε ελάχιστο λάδι, τα μανττάρια & μετά προσέθεσα την πατ΄τα & ένα λίτρο ζωμό κρέατος. Προσέθεσα αλάτι, πιπέρι, άνηθο ψιλοκμμένο & μια κουταλιά λάδι τρούφας. Βράσιμο περίπου είκοσι λεπτά, μετά προσέθεσα λιγο γάα & δυο τρεις κουταλιές τραχανά. Βράσιμο άλλα είκοσι λεπτά.
Σερβίρισμα μαζί με κρουτόν & νιφάδες αλμυρού κίτρινου τυριού όπως ξηρή μυζήθρα.
Seeing several recipes for mushroom soup I ended up doing my own by getting ideas from here and from there with great results.
I cut into small pieces mushrooms, onion, bacon & a small potato.
I cooked the bacon, the kerchief in a minimum of oil, the jacks and then I added the litter and a liter of meat broth. I added salt, pepper, dill finely chopped & a teaspoon of truffle oil. Boil about twenty minutes, then add a little milk & two three tablespoons of trachana. Boil another twenty minutes.
Served with croutons & salty yellow cheese flakes
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου