Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΜΠΑΙΗΚΟΝ (MUSHROOM SOUP WITH BACON)

Βλέποντας αρκετές συνταγές για μανιταρόπσουπα κατέληξα να κάνω τη δική μου παίρνωντας ιδέες απο δώ και από εκεί με εξαιρετικό
αποτέλεσμα.

Έκοψα σε μικρά κομματάκια μανιτάρια, κρεμμύδι, μπαίηκον & μια μικρή πατάτα.
Τσιγάρισα το μπαίηκον, το κρμμύδι σε ελάχιστο λάδι, τα μανττάρια & μετά προσέθεσα την πατ΄τα & ένα λίτρο ζωμό κρέατος. Προσέθεσα αλάτι, πιπέρι, άνηθο ψιλοκμμένο & μια κουταλιά λάδι τρούφας. Βράσιμο περίπου είκοσι λεπτά, μετά προσέθεσα λιγο γάα & δυο τρεις κουταλιές τραχανά. Βράσιμο άλλα είκοσι λεπτά.
Σερβίρισμα μαζί με κρουτόν & νιφάδες αλμυρού κίτρινου τυριού όπως ξηρή μυζήθρα.
Seeing several recipes for mushroom soup I ended up doing my own by getting ideas from here and from there with great results.
I cut into small pieces mushrooms, onion, bacon & a small potato.
I cooked the bacon, the kerchief in a minimum of oil, the jacks and then I added the litter and a liter of meat broth. I added salt, pepper, dill finely chopped & a teaspoon of truffle oil. Boil about twenty minutes, then add a little milk & two three tablespoons of trachana. Boil another twenty minutes.
Served with croutons & salty yellow cheese flakes 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger