Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ (SALAD BY BEETROOT)

Εύκολη σαλάτα αλοιφή πολύ δροσιστική. Εγώ που δεν μου αράσει ιδιαίτερα η γλυκειά γεύση των παντζαριών με έχει ενθουσιάσει!
Πρώτα ανέμειξα στο μούλτι μια σελίδα σκόρδο, μερικά καρύδια & βρασμένα παντζάρια κομμένα ήδη σε μικρά κομμάτια. Κατόπιν προσέθεσα γιαούρτι στραγγιστό με λίγα λιπαρά, αλατι, πιπέρι &λίγη μαγιονέζα. Δεν χρειάζεται άλλο λάδι. Γαρνίρισμα με λίγα καρύδια. 
Ιδανική σαλάτα & για μπουφέ.
Easy salad cream very refreshing. I do not particularly like the sweet taste of beetroot has me excited!
First blended in a food processor garlic agencies, some nuts and boiled beets already cut into small pieces. Then I added yoghurt with little fat, salt, pepper and a little mayonnaise. You do not need more oil. Garnish with a few nuts.
Ideal salad for buffet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου