Μπορείτε να φτιάξετε αυτό εύκολο & εντυπωσιακό επιδόρπιο για τις χρονιάρες μέρες.
Κόβετε μερικά φρούτα όπως ροδάκινα ή βερίκοκα από κομπόστα ή μερικές μπανάνες σε φέτες & τα τοποθετείτε στο κέντρο ενός γυάλινου σκεύους με ψηλά τοιχώματα για να αποτελέσουν το έδαφος του νησιού. Ετοιμάζετε ζελέ λεμόνι ή λάιμ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας προσθέτοντας δυο- τρεις κουταλιές λικέρ blue curacao (ελαττώνοντας αντίστοιχα το νερό) για να αποκτήσει το ζελέ το χρώμα της θάλασσας. Γεμίζετε την πιατέλα με το ζελέ σε σημείο που να μην καλυφθεί το "νησί" & περιμένετε να πήξει το ζελέ. Πασπαλίζετε την επιφάνεια του νησιού με χρωματιστή & σοκολατένια τρούφα. Ανάμεσα στα φρούτα τοποθετείτε όρθια δυο -τρία μπισκότα πουράκια για να αποτελέσουν τον κορμό των φοινίκων & στο άνω μέρος τους βάζετε κορυφές από κλαράκια μέντας. Τέλος πάνω στο ζελέ τοποθετείτε ένα -δυο μπισκότα σε μακρόστενο σχήμα για να αποτελέσουν τις βαρκούλες που το πλησιάζουν!!!!!!!!!!!!
You can make this easy and impressive dessert for celebrations days.
Cut some fruits like peaches or apricots from compost or some bananas into slices and place them in the center of a glass pan with high walls to form the island's soil. Prepare jelly lemon or lime according to package directions adding two to three tablespoons liqueur blue curacao (respectively decreasing water) to acquire the jelly color of the sea. Fill the bowl with the jelly in place not cover the "island" and wait to set the jelly. Sprinkle the surface of the island with a colorful & chocolate truffle. Among the fruits upend two-three biscuits cigarillos to form the trunk of the palm trees and at the top of the tops put sprigs of mint. Finally onto the gel insert a couple of biscuits in oblong shape to form the boats that are approaching!!!!
Κόβετε μερικά φρούτα όπως ροδάκινα ή βερίκοκα από κομπόστα ή μερικές μπανάνες σε φέτες & τα τοποθετείτε στο κέντρο ενός γυάλινου σκεύους με ψηλά τοιχώματα για να αποτελέσουν το έδαφος του νησιού. Ετοιμάζετε ζελέ λεμόνι ή λάιμ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας προσθέτοντας δυο- τρεις κουταλιές λικέρ blue curacao (ελαττώνοντας αντίστοιχα το νερό) για να αποκτήσει το ζελέ το χρώμα της θάλασσας. Γεμίζετε την πιατέλα με το ζελέ σε σημείο που να μην καλυφθεί το "νησί" & περιμένετε να πήξει το ζελέ. Πασπαλίζετε την επιφάνεια του νησιού με χρωματιστή & σοκολατένια τρούφα. Ανάμεσα στα φρούτα τοποθετείτε όρθια δυο -τρία μπισκότα πουράκια για να αποτελέσουν τον κορμό των φοινίκων & στο άνω μέρος τους βάζετε κορυφές από κλαράκια μέντας. Τέλος πάνω στο ζελέ τοποθετείτε ένα -δυο μπισκότα σε μακρόστενο σχήμα για να αποτελέσουν τις βαρκούλες που το πλησιάζουν!!!!!!!!!!!!
You can make this easy and impressive dessert for celebrations days.
Cut some fruits like peaches or apricots from compost or some bananas into slices and place them in the center of a glass pan with high walls to form the island's soil. Prepare jelly lemon or lime according to package directions adding two to three tablespoons liqueur blue curacao (respectively decreasing water) to acquire the jelly color of the sea. Fill the bowl with the jelly in place not cover the "island" and wait to set the jelly. Sprinkle the surface of the island with a colorful & chocolate truffle. Among the fruits upend two-three biscuits cigarillos to form the trunk of the palm trees and at the top of the tops put sprigs of mint. Finally onto the gel insert a couple of biscuits in oblong shape to form the boats that are approaching!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου