Αυτά τα μπισκότα μπορούν να συνοδεύσουν τον καφέ σας.
Αναμιγνύουμε δύο μΙκρά αυγά ή ένα μεγάλο ,50 γραμ. βούτυρο, λιωμένο, 25 γραμ ηλιέλαιο, 1 κουταλάκι μπαίκιν πάουντερ, 1 κουταλιά κακάο & όσο αλεύρι πάρει για να γίνει μια ζύμη τριφτή. Την πλάθουμε σε μπάλα, την ισιάζουμε με ένα πλάστη να γίνει σχετικά λεπτο φύλλο & με ένα μικρό στρογγυλό κοφτη κόβουμε μικρούς κύκλους, βάζουμε ένα κουταλάκι μαρμελάδα βατόμουρο από πάνω ένα άλλο μικρό κύκλο, το πλάθουμε σαν μπάλα και την τοποθετούμε σε ταψί στωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε περίπου 20 λεπτά σε μέτριο φούρνο και όταν κρυώσουν τα διακοσμούμε με το εξής γλάσο.: Λιώνουμε κουβερτούρα με ελαχιστο ηλιέλαιο το βάζουμε ζεστό σε σακκούλα με πολύ μικρό ρύνχος και κάνουμε ακανόνιστες γραμμές πάνω στα μπισκότα.
These cookies can accompany your coffee.
Mix two small eggs or a large one, 50 g of butter, melted, 25 g of sunflower oil, 1 teaspoon of baking powder, 1 teaspoon of cocoa & as much flour as needed to make a crumbly dough. Shape it into a ball, flatten it with a rolling pin to become a relatively thin sheet & with a small round cutter cut small circles, put a spoonful of raspberry jam on top of another small circle, shape it into a ball and place it on a baking sheet lined with non-stick paper . Bake for about 20 minutes in a moderate oven and when they have cooled, decorate them with the following glaze: Melt couverture with minimal sunflower oil, put it hot in a bag with a very small opening and make irregular lines on the cookies.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου