Ένα ποτήρι του νερού λικέρ εγώ είχα από κουκούτσια από βερύκοκο με πολλή άρωμα!!!
Ένα ποτήρι του νερού ηλιέλαιο
Μία συσκευασία κόκκινη φαρίνα
Ένα κουταλάκι κανέλα
Μία χούφτα καρύδια καβουρδισμένα και τριμμένα
Σε μία ευρύχωρη λεκανίτσα βάζουμε το λικέρ και το λάδι προσθέτουμε τα αρωματικά το ανακατεύουμε λίγο το μείγμα και προσθέτουμε το αλεύρι σιγά-σιγά πάντα να κατέβοντας ζυμώνουμε ελαφρά και προσθέτουμε τα καρύδια τέτοιους αφήνουμε τη ζύμη περίπου 20 λεπτά να ξεκουραστεί ζάχαρη δεν βάζω καθόλου έχει τη γλυκιά γεύση από το λικέρ (εγώ έβαλα λικέρ νεράντζι).
Πλάθω σε μπαλίτσες δίνω σχήμα πατώντας στο κέντρο με το δάχτυλο τα βάζω σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί(Φορμάρισα τις μπαλίτσες σε ανάγλυφη επιφάνεια). Στο φούρνο που είναι προθερμασμένος στους 180 περίπου για 25 λεπτά ελέγχουμε εν τω μεταξύ ανάλογα με το φούρνο. Όταν κρύωσαν έλιωσα σε μπαιν μαρί κουβερτούρα με μια κουταλιά αμυγδαλοβούτυρο και στάλαξα πάνω στα μπισκότα σε ακατάστατες γραμμέ.ς
Following my friend Mika's recipe, I made these crunchy, delicious and very little sweet!!!
I had a glass of liqueur water made from apricot kernels with a lot of aroma!!!
A glass of water sunflower oil
A package of red flour
2 teaspoons of cocoa powder
A teaspoon of cinnamon
A handful of roasted and grated walnuts
In a large bowl, put the liqueur and the oil, add the aromatics, mix the mixture a little and add the flour little by little. flavor from the liqueur (I added orange liqueur).
Form into balls, give shape by pressing in the center with your finger, put them on a sheet lined with non-stick paper (I formed the balls on a textured surface). In the oven that is preheated to about 180 for 25 minutes we check in the meantime according to the oven. When they cooled I melted a bain-marie couverture with a spoonful of almond butter and drizzled over the cookies in messy patterns.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου