Εξαιρετική επιυχία με λαγάνα ζυμωμένη στον αρτοπαρασκευαστή:
- 300 ml νερό εμφιαλωμένο
- 1 κ.σ. κοφτή αλάτι
- 25 ml ηλιέλαιο
- 2 κουταλιές ταχίνι
- 500 γρ. αλεύρι σκληρό για ψωμί
- 1 φακελάκι μαγιά ξερή (ή 1 κύβο 25 γραμ. νωπή)
- 1-2 πρέζα/ες γερές ζάχαρη
- 1 φακελάκι μαγιά ξερή (ή 1 κύβο 25 γραμ. νωπή)
Τοποθετούμε τα υλικά στον κάδο με τη σειρά που αναγράδονται. Επιλέξτε το πρόγραμμα ζύμωμα και φούσκωμα.
Μτά ακολουθε΄τε τον τρόπο που περιγράφεται στο video εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=-aG5t0BK2AE&t=3s Για τη λαγάνα α χρειάζεται επιλπλέον 100 γραμ. σουσάμι
Excellent success with lagana leavened in the bread maker:
- 300 ml bottled water
- 1 tbsp coarse salt
- 25 ml sunflower oil
- 2 spoons of tahini
- 500 gr. hard flour for bread
- 1 sachet of dry yeast (or 1 cube of 25 g. fresh)
- 1-2 pinches of solid sugar
- 1 sachet of dry yeast (or 1 cube of 25 g. fresh)
Place the ingredients in the bucket in the order listed. Select the kneading and rising program.
Then follow the method described in the video here: https://www.youtube.com/watch?v=-aG5t0BK2AE&t=3s For the lagana you need an additional 100 grams of sesame
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου