Αν ψήσετε μελιτζάνες για μελιτζανοσαλάτα, ψήστε ολόκληρες πιο πολλές και μια ποσότηττα από τον ψημένο πολτό μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπιφτέκια. Δεν υπάρχουν σαφεις αναλογίες των συστατικών. Στον πολτό μπορείτε να προσθέσετε σκόρδο λοιωμένο, αρκετό μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο, δυόσμο και μαϊντανό ψιλοκμμένο ,ένα αυγό, λίγη σόδα, τριμμένα κίτρινα, τυριά, λίγο πιπέρι και λίγο αλάτι αν τα τυριά δεν είναι αρκούντως αλμυρά. Πλάθουμε μεγάλα μπιφτέκια, τα φορμάρουμε αν έχουμε την κατάλληλη συσκεή και η τα ψήνουμε σε λαδωμένο αντικολλητικό τηγάνι η 20 λεπτά σε λααδωμένο αντικολλητικό ταψί στους 200ο για 20 λεπτά. Σερβίρονται ιδανθκά με συνοδεία γιαουρτιού. κανείς δεν θα καταλάβει ότι σεν είναι από κρέας!!!
If you roast eggplants for eggplant salad, roast more whole ones and a portion of the cooked pulp can be used to make burgers. There are no clear proportions of the ingredients. To the pulp you can add crushed garlic, plenty of grated stale bread, mint and chopped parsley, an egg, a little soda, grated yolks, cheeses, a little pepper and a little salt if the cheeses are not salty enough. Form large burgers, shape them if we have the appropriate equipment and bake them in an oiled non-stick pan or 20 minutes in an oiled non-stick tray at 200 degrees for 20 minutes. They are ideally served with yogurt. no one will know that you are made of meat!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου