Για το φύλο που το έκανα στον αρτοπαρασκευαστή ανέμειξα αλεύρι σκληρό 2 κουπες ,λιγο αλατι ,ενα σφηνάκι λάδι, 3 κουταλιές ξύδι, 3/4/ της κούπας νερό, καλο ζυμωμα και 1 ωρα στο ψυγειο η ζυμη να ξεκουραστεί. με τη μισή ζύμη έγιναν 18 πιτάκια. Τηγάνισμα σε ελαιόλαδο.
Having "scratched" a yellow pumpkin to make the traditional Vlach batzina called "contres" in the way I describe here: https://lila365idees.blogspot.com/2012/07/vlach-pie.html I kept half the amount to try to make a Mani recipe the sarafioli which are fried pies filled with yellow pumpkin. In a saucepan, grate yellow zucchini, sauté it with a little oil and sugar & a little cinnamon.
For the sheet I made in the bakery, I mixed 2 cups of hard flour, a little salt, a shot of oil, 3 tablespoons of vinegar, 3/4 of a cup of water, good kneading and 1 hour in the fridge to let the dough rest. with half the dough 18 pies were made. Frying in olive oil.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου