Εμπνευσμένη από μια πασίγνωστη συνταγή του γαλλικού νότου έφτιαξα αυτό το φαγητό κατάλληλο για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Αν βράστε φασόλια για την κλασσική φασολάδα βράστε πιο πολλά & υλοποιείστε αυτή τη συνταγή . Διαβάζοντας εδώ: https://caruso.gr/cassoulet-grecque/ μπορείτε να εμνευστείτε. Εγά χρησιμοποίησα λουκάνοκο από βουβαλίγιο κέας & λίγο κρέας χοιρινό που είχε περισσέψει από άλλη συνταγή & δυο μπουτάκια κοτόπουλο. Αυτοσχεδιάστε & τελειώστε την σε φούρνο στο πήλινο τσουκάλι με καπάκι.
Inspired by a famous recipe of the French south, did I make this food suitable for cold days? winter's. If you boil beans for the classic bean soup, boil more & implement this recipe. Reading here: https://caruso.gr/cassoulet-grecque/ you can be inspired. I used sausage buffalo keas & some pork left over from another recipe & two chicken legs. Improvise & finish it in the oven in the clay pot with a lid.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου