Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

ΚΑΣΟΥΛΕ, ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ (CASSOULET, A FRENCH RECIPE)

 

Εμπνευσμένη από μια πασίγνωστη συνταγή του γαλλικού νότου έφτιαξα αυτό το φαγητό κατάλληλο για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Αν βράστε φασόλια για την κλασσική φασολάδα βράστε πιο πολλά & υλοποιείστε αυτή τη συνταγή . Διαβάζοντας εδώ: https://caruso.gr/cassoulet-grecque/ μπορείτε να εμνευστείτε. Εγά χρησιμοποίησα λουκάνοκο από βουβαλίγιο κέας & λίγο κρέας χοιρινό που είχε περισσέψει από άλλη συνταγή & δυο μπουτάκια κοτόπουλο. Αυτοσχεδιάστε & τελειώστε την σε φούρνο στο πήλινο τσουκάλι με καπάκι.

Inspired by a famous recipe of the French south, did I make this food suitable for cold days? winter's. If you boil beans for the classic bean soup, boil more & implement this recipe. Reading here: https://caruso.gr/cassoulet-grecque/ you can be inspired. I used sausage buffalo keas & some pork left over from another recipe & two chicken legs. Improvise & finish it in the oven in the clay pot with a lid.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger