Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΥΡΕ (COURGETTES STUFFED WITH MILL)

Αν σας έχει περισσέψει πουρές η συνταγή αυτή είναι μια εύκολη λύση για να τον αξιοποιήσετε.
Ξύστε με το μαχαίρι τη φλούδα μέτριων κολοκυθιών. Τα αδειάζετε από το εσωτερικό τους αφού τα κόψετε σε δυο κομμάτια. Το εσωτερικό τους το χρησιμοποείτε για να φτιάξετε κροκέτες. Τα βράζετε ελαφρά σε αλατισμένο νερό για να μαλακώσουν.
Αναμιγνύετε τον πουρέ με κρόκο αυγού, πιπέρι μοσχοκάρυδο τριμμένο, λίγο γάλα, λίγο τριμμένο αλμυρό τυρί & ψιλοκομμένο δυόσμο. Γεμίζετε με το μείγμα τα κολοκύθια αφού τα στραγγίσετε καλά & τα βάζετε όρθια σε λαδωμένο ταψί, πασπαλίζετε με λίγο τριμμένο τυρί & μισό ντοματίνι στο πάνω μέρος. Ψήσιμο περίπου ένα τέταρτο μεχρι να γκρατιναριστούν.
If you have a mashed potato, this recipe is an easy solution to make.


Scrape the medium zucchini peel with a knife. Empty them from the inside after cutting them in two pieces. You use the inside of them to make croquettes. Boil them lightly in salted water to soften.
Mix the puree with egg yolk, grated walnut pepper, some milk, a little grated salty cheese & chopped mint. Fill the zucchini with the mixture after draining them well and placing them on an oiled baking tray, sprinkle with a little grated cheese and half the tomatoes on top. Bake about 15΄ until they are golden.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου