Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΤΡΑΧΑΝΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ (TRACHANOTO WITH MUSHROOMS)

Μια συνταγή δικής μου έμπνευσης εμπνευσμένη από τα ιταλικά ριζότο.
Δεν υπάρχουν σαφείς αναλογίες. Τσιγάρισα σε λάδι ψιλοκομμένο κρεμμύδι & το έσβησα με ζεστό ζωμό που έφτιαξα διαλύοντας σε βραστό νερό ένα κύβο ζωμού μανιταριών. Μόλις αρχίσει να βράσει πρόσθεσα σπιτικό τραχανά, το έβρασα ώσπου να απορροφήσει τα υρά μόλις έσβησα τη φωτιά προσέθεσα μερικές στάλες από λάδι τρούφας για τόνωση της γεύσης. Σερβίρεται με τριμμένη παρμεζάνα.
A recipe of my own inspiration inspired by the Italian risotto.
There are no clear proportions. I cooked in onion finely chopped oil and I dusted it off with a hot broth that I made by dissolving in boiling water a cube of mushroom broth. As soon as I started to boil additional home-made trachana, I cooked it until it absorbed the water. As soon as I had quenched the fire I added a few drops of truffle oil to stimulate the taste. Served with grated parmesan cheese.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger