https://www.youtube.com/watch?v=DLQa2ApEV7I. Βρήκα πολλές παραλλαγές αλλά κυρίως η γγέμιση της αποτελείται από τριμμένα χόρτα, σπανάκι και άλλα που έχουν τσιγαριστεί ελαφρά & τριμμένα τυριά .(εγώ έβαλα τριμμένη φέτα.Πάνω στα χόρτα τοποθετούνται μισά βρασμένα αυγά, ώστε να αναλογεί μισό αυγό σε κάθε κομμάτι & μετά κλείσιμο με το πάνω φύλλο, κάλυψη με χτυπημένο αυγό & σουσάμι στην περίμετρο. Ψήσιμο μέχρι να ροδοκοκκινήσει.
https://www.youtube.com/watch?v=DLQa2ApEV7I. I found a lot of variations, but mainly the stuffing is made of grated greens, spinach and others that have been lightly chopped & grated cheese. (I put a grated feta.) Half of boiled eggs are placed on the greens so that half of each egg is attributed to each piece and then closed with the top sheet, cover with whipped egg & sesame on the perimeter. Bake until redden.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου