Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ & ΚΑΡΥΔΑ (DESSERT WITH CHOCOLATE & COCONUT)

 Ένα πανεύκολο επιδόρπιο γίνεται ως εξής:
Βάζουμε σε κατσαρόλα 4 κσ γεμάτες αλεύρι 4 κσ γεμάτες νισεστέ ( ή άνθος αραβοσίτου βανίλλια) 3 κσ κακαο 1 κούπα ζάχαρη μια βανίλια ανακατεύουμε με το σύρμα βάζουμε 1 λίτρο γάλα ανακατεύουμε καλά και βάζουμε να βράσει ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να δέσει η κρέμα βγάζουμε από την φωτιά προσθέτουμε ένα δύο φύλλα ζελατίνα και βάζουμε 80 γρ κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια ανακατεύουμε να ενσωματωθεί καλα. Γεμίζουμε με την κρέμα θήκες για μάφιν, αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες για να βγάλουμε την κρέμα ξεκολλάμε γύρω γύρω από πάνω και αναποδογυρίζουμε τη θήκη μάφιν σε πιάτο που έχουμε βάλει 80 γρ ινδική καρύδα ( και προαιρετικά τριμμένο φουντούκι) και κυλάμε να κολλήσει παντού. Στο video αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=uEvTJh7nqBI μπορείτε να δείτε πως να το κάνετε.
A dessert is made as follows:
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητόPut in a saucepan 4kg full of flour 4kg filled with vanilla 3kg cocoa 1 cup sugar a vanilla mix with the wire add 1 liter of milk mix well and let it boil stir continuously until the cream is removed from the fire add a couple of jelly and put 80 g of cucumber in small pieces stir to be incorporated well.Fill with cream cakes for muffin, let cool and put in the refrigerator for 4-5 hours to remove the cream peel off round top up and turn the muffin case over to a plate of 80 grams of Indian coconut (and optionally grated hazelnut) and roll it all over. In this video: https://www.youtube.com/watch?v=uEvTJh7nqBI you can see how to do it.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger