Βάζουμε σε κατσαρόλα 4 κσ γεμάτες αλεύρι 4 κσ γεμάτες νισεστέ ( ή άνθος αραβοσίτου βανίλλια) 3 κσ κακαο 1 κούπα ζάχαρη μια βανίλια ανακατεύουμε με το σύρμα βάζουμε 1 λίτρο γάλα ανακατεύουμε καλά και βάζουμε να βράσει ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να δέσει η κρέμα βγάζουμε από την φωτιά προσθέτουμε ένα δύο φύλλα ζελατίνα και βάζουμε 80 γρ κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια ανακατεύουμε να ενσωματωθεί καλα. Γεμίζουμε με την κρέμα θήκες για μάφιν, αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες για να βγάλουμε την κρέμα ξεκολλάμε γύρω γύρω από πάνω και αναποδογυρίζουμε τη θήκη μάφιν σε πιάτο που έχουμε βάλει 80 γρ ινδική καρύδα ( και προαιρετικά τριμμένο φουντούκι) και κυλάμε να κολλήσει παντού. Στο video αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=uEvTJh7nqBI μπορείτε να δείτε πως να το κάνετε.
A dessert is made as follows:

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου