Αν σας ΄έμειναν κουλούρια από το Πάσχα φτιάξτε αυτό το επιδόρπιο:
Υλικά:
1/2 κεσεδάκι στραγγιστό γαούρτι
100. κρέμα γάλακτος
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
τριμμένα κουλούρια
Μαρμελάδα κυδώνι
τριμμένο αμύγδαλο
100. κρέμα γάλακτος
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
τριμμένα κουλούρια
Μαρμελάδα κυδώνι
τριμμένο αμύγδαλο
Εκτέλεση:
- Βάζετε σε μεγάλο μπολ και χτυπάτε το γιαούρτι, την κρέμα και το ζαχαρούχο να γίνει ένα πηχτό μείγμα.
- τρίβετε τα κουλούρια.
- Πάνω από τα μπισκότα βάζετε μερικές κουταλιές από την κρέμα. Επαναλαμβάνετε άλλη μία φορά τις στρώσεις μπισκότου-κρέμας και τελειώνετε απλώνοντας στην επιφάνεια της κρέμας την αγαπημένη σας μαρμελάδα& τριμμένο αμύγδαλο.
- Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει πολύ καλά για αρκετές ώρες.
- Σερβίρετε.
Implementation:
- Put in a large bowl and beat the yogurt, cream and sugary to make a thick mixture.rub the buns.
- Above the cookies, put a few tablespoons of the cream.Repeat once more the cookie-cream layers and finish by spreading on your cream's surface your favorite jam & grated almond.
- Put the sweet in the refrigerator cool enough for several hours.
- Serve.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου