Ατομικά εύκολα παστάκια μπορούν να γίνουν ως εξής:
Πρώτα σε ταψάκι ψήνουμε μια βάση από ζύμη σαμπλέ. από 150 γραμ. βούτυρο , 300 γραμ. αλεύρι & ένα αυγό. ψήσιμο 20 λεπτά. κατόπιν σιροπιάζουμε ελαφρά. Ετοιμάζουμε μια κρέμα άνθους αραβοσίτου βραστή στην οποία έχουμε ενσωματώσει
ένα -δύο φύλλα ζελατίνα για να σταθεροποιείται η κρέμα με το κόψιμο, τοποθετούμε τη μισή πάνω στη βάση & αμέσως στρώνουμε μια σειρά μπισκότα πτι μπερ,τα σοροπιάζουμε γλήγορα & βάζουμε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα. πασπαλίζουμε με χρωματιστή τρούφα & επειδή η κρέμα είναι ζεστή η τρούφα λιώνει μέσα στην κρέμα & η επιφάνεια γίνεται χρωματιστή.Τη βάζουμε μια νύχτα στο ψυγείο & κόβουμε την πάστα σε κομμάτια . Γαρνίρουμε με ροζέττες από σαντιγύ & καβουρδισμένο αμύγδαλο.
Individually easy patches can be made as follows:
First bake a dough dough base in a pan. from 150 g of butter, 300 g of flour and one egg. baking 20 minutes. then syrup slightly. We prepare a boiled corn flower cream in which we have incorporated a -two leaves gelatin to stabilize the cream with the cut, place half on the base and immediately lay a series of petit beurre biscuits, the soropiazoume gligora & put over the remaining cream. sprinkle colored vermicelli & because the cream is warm truffles melts into the cream and the surface becomes chromatisti.Ti put overnight in a refrigerator and cut the paste into pieces. Garnish with roséts made of whipped cream & roasted almond.
Πρώτα σε ταψάκι ψήνουμε μια βάση από ζύμη σαμπλέ. από 150 γραμ. βούτυρο , 300 γραμ. αλεύρι & ένα αυγό. ψήσιμο 20 λεπτά. κατόπιν σιροπιάζουμε ελαφρά. Ετοιμάζουμε μια κρέμα άνθους αραβοσίτου βραστή στην οποία έχουμε ενσωματώσει
ένα -δύο φύλλα ζελατίνα για να σταθεροποιείται η κρέμα με το κόψιμο, τοποθετούμε τη μισή πάνω στη βάση & αμέσως στρώνουμε μια σειρά μπισκότα πτι μπερ,τα σοροπιάζουμε γλήγορα & βάζουμε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα. πασπαλίζουμε με χρωματιστή τρούφα & επειδή η κρέμα είναι ζεστή η τρούφα λιώνει μέσα στην κρέμα & η επιφάνεια γίνεται χρωματιστή.Τη βάζουμε μια νύχτα στο ψυγείο & κόβουμε την πάστα σε κομμάτια . Γαρνίρουμε με ροζέττες από σαντιγύ & καβουρδισμένο αμύγδαλο.
Individually easy patches can be made as follows:
First bake a dough dough base in a pan. from 150 g of butter, 300 g of flour and one egg. baking 20 minutes. then syrup slightly. We prepare a boiled corn flower cream in which we have incorporated a -two leaves gelatin to stabilize the cream with the cut, place half on the base and immediately lay a series of petit beurre biscuits, the soropiazoume gligora & put over the remaining cream. sprinkle colored vermicelli & because the cream is warm truffles melts into the cream and the surface becomes chromatisti.Ti put overnight in a refrigerator and cut the paste into pieces. Garnish with roséts made of whipped cream & roasted almond.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου