Πρώτα σε ταψάκι ψήνουμε μια βάση από ζύμη σαμπλέ. από 150 γραμ. βούτυρο , 300 γραμ. αλεύρι & ένα αυγό. ψήσιμο 20 λεπτά. κατόπιν σιροπιάζουμε ελαφρά. Ετοιμάζουμε μια κρέμα άνθους αραβοσίτου βραστή στην οποία έχουμε ενσωματώσει
ένα -δύο φύλλα ζελατίνα για να σταθεροποιείται η κρέμα με το κόψιμο, τοποθετούμε τη μισή πάνω στη βάση & αμέσως στρώνουμε μια σειρά μπισκότα πτι μπερ,τα σοροπιάζουμε γλήγορα & βάζουμε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα. πασπαλίζουμε με χρωματιστή τρούφα & επειδή η κρέμα είναι ζεστή η τρούφα λιώνει μέσα στην κρέμα & η επιφάνεια γίνεται χρωματιστή.Τη βάζουμε μια νύχτα στο ψυγείο & κόβουμε την πάστα σε κομμάτια . Γαρνίρουμε με ροζέττες από σαντιγύ & καβουρδισμένο αμύγδαλο.
Individually easy patches can be made as follows:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου