Τώρα που οι φλούδες καρπουζιού είναι άφθονες είναι ευκαιρία να
φτιάξουμε γλυκό του κουταλιού καρπούζι. Εγώ το έφτιαξα με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ: http://www.argiro.gr/recipe/karpouzi-gluko-koutaliou/ διότι δεν είχα στη διάθεσή μου ασβεστόνερο, έγινε εξαιρετικό και με το χυμό λεμονιού. Έκοψα την φλούδα σε μικρά μπαστουνάκια και για ευκόλία έβαλα τα κομμάτια στην κατσαρόλα μέσα σε σίτα για τηγάνισμα για να στραγγιστούν εύκολα όταν αφαιρεθούν για να δέσει το σιρόπι.
Now that the watermelon peels are abundant is an opportunity to make a sweet watermelon spoon. I made it in the way described here: http://www.argiro.gr/recipe/karpouzi-gluko-koutaliou/ because I was not at my disposal limewater, it was excellent and the lemon juice. I cut the peel into small sticks for easy put the pieces into the pot into a strainer for frying to easily strained when removed to the syrup thickens.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου