Τώρα που οι φλούδες καρπουζιού είναι άφθονες είναι ευκαιρία να
φτιάξουμε γλυκό του κουταλιού καρπούζι. Εγώ το έφτιαξα με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ: http://www.argiro.gr/recipe/karpouzi-gluko-koutaliou/ διότι δεν είχα στη διάθεσή μου ασβεστόνερο, έγινε εξαιρετικό και με το χυμό λεμονιού. Έκοψα την φλούδα σε μικρά μπαστουνάκια και για ευκόλία έβαλα τα κομμάτια στην κατσαρόλα μέσα σε σίτα για τηγάνισμα για να στραγγιστούν εύκολα όταν αφαιρεθούν για να δέσει το σιρόπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου