Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

ΡΥΖΟΚΡΟΚΕΤΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ (RUBBER CUTTERS WITH MEAT CHICKEN)

Αλέθουμε στο μούλτι ένα μεγάλο κρεμμύδι, λίγο μαϊντανό & δυόσμο φρεσκο, λίγο μπαγιάτικο ψωμί & μια ψημένη κόκκινη πιπεριά φλωρίνης. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μια κούπα βρασμένο ρύχι, μισή κούπα τριμμένο κίτρινο τυρί (κασέρι, γκούντα ή έμμενταλ)  & 300γραμ. κιμά κοτόπουλου. Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια, τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί, ραντίζουμε με αρκετό ελαιόλαδο & ψήνουμε σε μέτριο φούρνο περίπου 45 λεπτά. Γευστικότατο & υγειεινό αποτέλεσμα.
Μπορείτε να αυξομοιώσετε τις αναλογίες των υλικών κατά την επιθυμία σας.
We grind a large onion, a little parsley & mint fresh, a little stale bread & a roasted red chilli pepper. Add salt, pepper, a cup of boiled sour, half a cup of grated yellow cheese (kasser, gouda or emmenthalta) & 300gr. Chicken meat. Mix the mixture in balls, place them in an oiled pan, sprinkle with enough olive oil and bake in a medium oven for about 45 minutes. Tasty &ς healthy result.
You can vary the proportions of the materials as you wish.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου