Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΕΛΑΦΡΥ ΣΠΕΤΖΟΦΑΐ΄ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ (LIGHT SPETZOFAI IN OVENPAN)

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να φτιάξετε ένα παραδοσιακό φαγητό ,το "σπετζοφάΐ" ώστε να γίνει πολύ πιο ελαφρύ απ΄ότι συνήθως.
Κόψτε το λουκάνικο σε κομμάτια & ψήστε το στη γάστρα περίπου μισή ώρα Κρατείστε τα κομμάτια του λουκάνικου & πετάξτε τα λίπη που έβγαλαν τα λουκάνικα. Κόψτε τα κοτσάνια από μακρόστενες πιπεριές & καθαρίστε τους σπόρους στο εσωτερικό τους. ψήστε τις πιπεριές μισή ώρα στη γάστρα  Κλείστε τις αμέσως σε σκεπασμένο σκεύος , τοποθετείστε τις για λίγο στο ψυγείο. Μ' αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξεφλουδίσετε εύκολα τις πιπεριές αν το επιθυμείτε. Προαιρετικά μαζί με τις πιπεριές Βάζετε να ψηθεί & μια μελιτζάνα κομμένη σε χοντρές φέτες. Αν έχει σχάρα η γάστρα σας ψήνετε ταυτόχρονα τα λουκάνικα με τις πιπεριές πάνω στη σχάρα. Βάζετε εκ νέου στη γάστρα τα λουκάνικα τις ξεφλουδισμένες πιπεριές & αρκετή ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη, Αλάτι μη βάλετε έχουν αρκετό τα λουκάνικα. Ψήσιμο στη γάστρα 15 λεπτά ή περισσότερο.
This way you can make a traditional food, "spetzofai" to become much lighter than usual.
Cut the sausage into pieces and cook it in a pot about half an hour Keep the pieces of sausage and toss fats pulled sausages. Cut the stalks from elongated peppers and clean seeds inside. Bake the peppers in half an hour hull Close immediately covered pan, place them briefly in the refrigerator. In this way you can easily peel the peppers if desired. Optionally together with the peppers Put cooked & an eggplant cut into thick slices. If you have grilled your hull while grilling sausages with peppers over the grill. Put back in a pot sausages the peeled peppers and enough tomato rubbed on a grater, put salt not have enough sausages. Baking of the hull 15 minutes or more.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger