%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CF%84/ . Για την επιτυχία της είναι απαραίτητο το πρόβειο βούτυρο & επίσης απαραίτητο το πάχος της να μην είναι μεγαλύτερο από ένα εκ. Επίσης καλύτερα να την ψήσετε σε αντικολλητικό ταψί. Εγώ έστρωσα στο ταψί φύλλο ψησίματος σιλικόνης, ψήθηκε τέλεια & δεν κόλλησε καθόλου.
Θέλοντας να μεταδώσω τις χειροτεχνικές μου γνώσεις δημιούργησα αυτή την ιστοσελίδα με σκοπό να δημοσιεύω μια ανακοίνωση κάθε μέρα ώστε να γίνουν 365 όσες & οι μέρες του χρόνου. Wanting to spread the knowledge of my craft I created this site to put up a post every day to make 365 those are the days of the year
Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016
"ΚΑΣΣΙΑΤΑ" , Η ΖΑΓΟΡΙΣΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ ("CASSIATA" THE CHEESE PIE OF ZACORI)
%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CF%84/ . Για την επιτυχία της είναι απαραίτητο το πρόβειο βούτυρο & επίσης απαραίτητο το πάχος της να μην είναι μεγαλύτερο από ένα εκ. Επίσης καλύτερα να την ψήσετε σε αντικολλητικό ταψί. Εγώ έστρωσα στο ταψί φύλλο ψησίματος σιλικόνης, ψήθηκε τέλεια & δεν κόλλησε καθόλου.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου