Έφτιαξα βύσσινο γλυκό στο αρτοπαρασκευαστή.
I made sweet cherry in the breadmaker.
- Καθάρισα τα κουκούτσια από τα πλυμένα βύσσινα.
- Τοποθέτησα τα βύσσινα σε ένα σκεύος με την αντίστοιχη ποσότητα ζάχαρη.
- Μετά από μισή μέρα τα έβαλα στον αρτοπαρασκευαστή & επέλεξα το πρόγραμμα μαρμελάδα.
- Μετά το τέλος του προγράμματος έρριξα το παρασκεύασμα σε κατσαρόλα. (Τα βύσσινα στον αρτοπαρασκευαστή δεν καταπονούνται αλλά βράζουν σε χαμηλή θερμοκρασία & δεν αλλοιώνεται το χρώμα τους).
- Έριξα λίγο χυμό λεμονιού & έβρασα λίγο ξαφρίζοντας & το γλυκό έδεσε
γρήγορα. - Τοποθέτησα ζεστό σε αποστειρωμένα βάζα, τα γύρισα αμέσως ανάποδα για να στεγανοποιηθούν.
- Το σιρόπι που περίσσεψε έγινε βυσσινάδα.
I made sweet cherry in the breadmaker.
- I cleaned the seeds from the washed cherries.
- I placed the cherries into a pan with the corresponding quantity of sugar.
- After half a day I put in the bread maker and chose the Jam program.
- After the cast program preparation in a saucepan. (Sour cherries in breadmaker is not fatigued, but they boil at low temperature and not changing their color).
- I threw a little lemon juice and boiled a little skimming & sweet tied fast.
- I placed hot in sterilized jars, shooting immediately upside down to seal.
- The syrup left over became sour cherry.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου