Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ (OMELETTE OF SUMMER)

Ένα πρόχειρο καλοκαιρινό φαγητό με ιδιαίτερη νοστιμιά:
Τσιγαρίζουμε σε τηγάνι με λάδι ψιλοκομμένο κρεμμύδι & πιπεριά προσθέτουμε ψιλοκομμένη ξεφλουδισμένη ντομάτα & αφού βράσει λίγο η σάλτσα προσθέτουμε χτυπημένα αυγά ανακατεμένα με τριμμένη φέτα, Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά & σερβίρουμε αμέσως με φρυγανισμένο ψωμί.
A snack summer food with great relish:
Saute in a pan with oil finely chopped onion and green pepper, add chopped peeled tomatoes and boil after the sauce add a little beaten eggs mixed with grated cheese, then mix until the liquid has evaporated and serve immediately with toasted bread.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου