Έφτιαξα αυτή την πανεύκολη τυρόπιτα δίχως φύλλο, Ακολουθώντας τις κάτωθι οδηγίες:
Υλικά
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
- 150 ml ελαιόλαδο
- 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (τύπου φαρίνα): ή 130 γρ. αλεύρι ι για όλες τις χρήσεις + 1 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ + 1/4 κ.γ. αλάτι1 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ + 1/4 κ.γ. αλάτι
- 2 μεσαία αυγά
- 100 ml γάλα πλήρες
- 500 γρ. φέτα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε με ένα σύρμα, το γάλα, τα αυγά, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το αλεύρι και αφού γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε την φέτα που έχουμε κόψει σε ακαθόριστα κομμάτια.
Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα ταψί 25χ35 , που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για 45 λεπτά.
I made this super easy cheese pie Without phyllo dough, Following the instructions below:
Ingredients
200 g. full-fat strained yogurt
150 ml olive oil
200 g. self-rising flour
Self-rising flour (farina t30 g. farina type flour = 130 g.
or all-purpose flour + 1 1/2 tsp. baking powder + 1/4 tsp. salt1 1/2 tsp. baking powder + 1/4 tsp. salt
2 medium eggs
100 ml whole milk
500 g. feta
Salt
Pepper
Oregano
Instructions
In a large bowl, mix with a wire whisk the milk, eggs, olive oil, yogurt, salt, pepper and oregano.
Continuing to mix, add the flour and once a homogeneous mixture is formed, add the feta that we have cut into irregular pieces.
Pour our mixture into a 25x35 baking pan, which we have previously lined with non-stick paper.
Bake in a preheated oven at 170 degrees, in air, for 45 minutes.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου