Αφού πλάσετε μεγάλους κεφτέδες, όπως ετοιμάζετε κεφτεδάκια και τους τηγανίζαετε ελαφρά.
Κόβετε λεπτές φέτες από αρκετά κρεμμύδια,, τα τσιγαρίζετε ελαφρά σβήνετε με χυμό ντομάτας ,βράζετε ελαφρά προσθέτοντας αλάτι πιπέρι και μπαχαρικά της επιθμίας σας και μετά τα τοποθετείτε σε ταψί, βάζετε από πάνω τους κεφτέδες και ψήνετε σε μέτριο φούρνο μισή ώρα.
An old traditional Thessalian dish:
After forming large meatballs, as you prepare meatballs and frying them lightly.
Cut thin slices of several onions, lightly fry them, extinguish them with tomato juice, boil lightly adding salt, pepper and spices of your choice and then place them in a baking dish, put the meatballs on top and bake in a moderate oven for half an hour.
.jpg)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου