Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2024

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΡΥΖΙ (CHICKEN FILLET WITH VEGETABLES AND RICE)

 Κόβουμε σε μακρόστενες λουρίδες φιλέτο κοτόπουλο. Κόβουμε με τη βοήθεια εργαλείου σε κοπή ζουλιέν καρότο μελιτζάνα πιπεριά, μελιτζάνα, κρεμμύδι, καρότο σωτάρουμε τα λαχανικά με ελάχιστο ηλιέλαιο, ρίχνουμε λίγη ψιλοκομμένη ντομάτα και τα αφήνουμε κατά μέρος. Σωτάρουμε τις λωρίδεςς κοτόπουλου, και ρίχνουμε λ΄γο χρουπόμελο, μουστάρδα, αλάτι πιπέρι και κάρυ. Αφου απορροφηθούν τα υγρα ,προσθέτουμε τα λαχανικά ανακατεύωντας συνέχεια για λίγα λεπτά. Σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι.

Cut the chicken fillet into long strips. With the help of a julienne tool, cut carrot, eggplant, pepper, eggplant, onion, carrot, saute the vegetables with a little sunflower oil, add some chopped tomato and leave them aside. Fry the chicken strips, and add a little honey, mustard, salt, pepper and curry. After the liquids are absorbed, add the vegetables, stirring continuously for a few minutes. Serve with pilaf rice.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger