Cut the chicken fillet into long strips. With the help of a julienne tool, cut carrot, eggplant, pepper, eggplant, onion, carrot, saute the vegetables with a little sunflower oil, add some chopped tomato and leave them aside. Fry the chicken strips, and add a little honey, mustard, salt, pepper and curry. After the liquids are absorbed, add the vegetables, stirring continuously for a few minutes. Serve with pilaf rice.
Θέλοντας να μεταδώσω τις χειροτεχνικές μου γνώσεις δημιούργησα αυτή την ιστοσελίδα με σκοπό να δημοσιεύω μια ανακοίνωση κάθε μέρα ώστε να γίνουν 365 όσες & οι μέρες του χρόνου. Wanting to spread the knowledge of my craft I created this site to put up a post every day to make 365 those are the days of the year
Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2024
ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΡΥΖΙ (CHICKEN FILLET WITH VEGETABLES AND RICE)
Κόβουμε σε μακρόστενες λουρίδες φιλέτο κοτόπουλο. Κόβουμε με τη βοήθεια εργαλείου σε κοπή ζουλιέν καρότο μελιτζάνα πιπεριά, μελιτζάνα, κρεμμύδι, καρότο σωτάρουμε τα λαχανικά με ελάχιστο ηλιέλαιο, ρίχνουμε λίγη ψιλοκομμένη ντομάτα και τα αφήνουμε κατά μέρος. Σωτάρουμε τις λωρίδεςς κοτόπουλου, και ρίχνουμε λ΄γο χρουπόμελο, μουστάρδα, αλάτι πιπέρι και κάρυ. Αφου απορροφηθούν τα υγρα ,προσθέτουμε τα λαχανικά ανακατεύωντας συνέχεια για λίγα λεπτά. Σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου