Αν έχετε το σιδερένιο εργαλείο το οποίο αφού έχει θερμανθεί στο καυτό ηλιέλαιο, το βυθίζετε ελαφρά στη ζύμη και ξανά στο ηλιέλαιο, μπορείτε να φτιάξετε τις πανάλαφρες τηγανίτες γνωστές σε όλα τα κράτη της κεντρικής Ευρώπης με μεγάλη επιτυχία. Η δόση για τη ζύμη είναι δύο αυγά, μια πρέζα αλάτι, ένα κουταλάκι ζάχαρη, μια κούπα αλεύρι, μια κούπα γάλα. Είναι ελφρύς χυλός. Οι τηγανίτες μπορούν να σερβιριστούν με πολλούς τρόπους, ένας εξαιρετικός είναι να τις ραντίσετε με σιρόπι από οποιοδήποτε γλυκό του κουταλιού έχετε, παίρνει το άρωμα και τη γεύση του.
If you have the iron tool which, after being heated in the hot sunflower oil, you dip it lightly into the dough and again into the sunflower oil, you can make the very light pancakes known in all the countries of continental Europe with great success. The dose for the dough is two eggs, a pinch of salt, a teaspoon of sugar, a cup of flour, a cup of milk. It is light porridge. Pancakes can be served in many ways, a great one is to drizzle them with syrup from any sweet spoon you have, it takes on its aroma and flavor.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου