Υλοποίησα τη συταγή που πρότεινε η φίλη μου Μίκα ΠολυχρονοπούλουΠατάτες με μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο μία σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη ρίγανη και ένα ποτηράκι του κρασιού με μία κουταλιά μουστάρδα ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε τις πατάτες με τα μανιτάρια προσθέτουμε και 5 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι ελάχιστο νεράκι και στο φούρνο περίπου στα 3 τέταρτα της ώρας στην αρχή σκεπασμένο το ταψάκι αν χρειαστεί προσθέτω λίγο νεράκι στη συνέχεια γεύση εφάμιλλη με κρέας. Με μονη διαφορά πωε έβρασα για λίγο τις πατάτες , τις ξεφλούδισα και μετά συνέχισα το φαγητό όπως αναφαίρεται.I implemented the recipe suggested by my friend Μίκα Πολυχρονοπούλου:Potatoes with pleurotus mushrooms in the oven, a clove of garlic, chopped oregano and a glass of wine with a spoonful of mustard, mix well and pour over the potatoes with the mushrooms, add 5 spoons of olive oil, salt and pepper, a little water and in the oven for about 3 quarters of an hour at the beginning cover the pan, if necessary, add a little water, then taste similar to meat. The only difference is that I boiled the potatoes for a while, peeled them and then continued eating as mentioned.
Θέλοντας να μεταδώσω τις χειροτεχνικές μου γνώσεις δημιούργησα αυτή την ιστοσελίδα με σκοπό να δημοσιεύω μια ανακοίνωση κάθε μέρα ώστε να γίνουν 365 όσες & οι μέρες του χρόνου. Wanting to spread the knowledge of my craft I created this site to put up a post every day to make 365 those are the days of the year
Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023
ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ (POTATOES WITH MUSHROOMS ON THE SIDE IN THE OVEN)
Υλοποίησα τη συταγή που πρότεινε η φίλη μου Μίκα ΠολυχρονοπούλουΠατάτες με μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο μία σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη ρίγανη και ένα ποτηράκι του κρασιού με μία κουταλιά μουστάρδα ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε τις πατάτες με τα μανιτάρια προσθέτουμε και 5 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι ελάχιστο νεράκι και στο φούρνο περίπου στα 3 τέταρτα της ώρας στην αρχή σκεπασμένο το ταψάκι αν χρειαστεί προσθέτω λίγο νεράκι στη συνέχεια γεύση εφάμιλλη με κρέας. Με μονη διαφορά πωε έβρασα για λίγο τις πατάτες , τις ξεφλούδισα και μετά συνέχισα το φαγητό όπως αναφαίρεται.I implemented the recipe suggested by my friend Μίκα Πολυχρονοπούλου:Potatoes with pleurotus mushrooms in the oven, a clove of garlic, chopped oregano and a glass of wine with a spoonful of mustard, mix well and pour over the potatoes with the mushrooms, add 5 spoons of olive oil, salt and pepper, a little water and in the oven for about 3 quarters of an hour at the beginning cover the pan, if necessary, add a little water, then taste similar to meat. The only difference is that I boiled the potatoes for a while, peeled them and then continued eating as mentioned.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου