Με στρογγυλές μελιτζάνες και μεγάλα κολοκυθάκια μπορούμε να φτιάξουμε αυτό το νόστιμο καλοκαιρινό φαγητό. Αφου ξύσουμε τα κολοκυθάκια , κρατάμε τα κοτσάνι καθώς και τα κοτσάνι των μελιτζάνων κάνουμε κάθετες τομές με το μαχαίρι και τα ψήνουμε περίπου 45 λεπτά για να μαλακώσουν. Κατόπινσπρώχνουμ τα κολοκύθια στις σχισμές της μελιτζάνας και μέσα στις σχισμές βάζουμε επίσης φέτες ντομάτας κρυμμυδιού κα ψιλοκμμένες σκελίδες σκόρδου . Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό και αρκετό λάδι και ψήνουμε σκεπασμένα μισή ώρα ή και λίγο παραπάνω αν χρειασθεί.
With round eggplants and large zucchinis we can make this delicious summer food. After we scrape the courgettes, keep the stalks as well as the stalks of the eggplants, make vertical cuts with the knife and bake them for about 45 minutes to soften. Then we push the pumpkins into the slits of the eggplant and into the slits we also put slices of tomato, onion and chopped garlic cloves. Add salt, pepper, parsley and enough oil and bake covered for half an hour or a little more if needed.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου