Πρώτη φορά , το έφτιαξα με μικρά πράσινα νερατζάκια που μάζεψα τον Ιούλιο στην Αιδηψό. Δεκαπέντε μέρες άλλαζα συνέχεια το νερό ,τα έβρασα 15 λεπτά να μαλακώσουν, τα τρύπησα με ένα καρφί να αφαιρεθεί το κέντρο, τρία ζεματίσματα για το ξεπίκρισμα, και βράσιμο μαζί με τη ζάχαρη ώσπου να μαλακώσουν. Δέσιμο του σιροπιού την επόμενη μέρα. Τέλειο αποτέλεσμα.
Πρώτη φορά , το έφτιαξα με μικρά πράσινα νερατζάκια που μάζεψα τον Ιούλιο στην Αιδηψό. Δεκαπέντε μέρες άλλαζα συνέχεια το νερό ,τα έβρασα 15 λεπτά να μαλακώσουν, τα τρύπησα με ένα καρφί να αφαιρεθεί το κέντρο, τρία ζεματίσματα για το ξεπίκρισμα, και βράσιμο μαζί με τη ζάχαρη ώσπου να μαλακώσουν. Δέσιμο του σιροπιού την επόμενη μέρα. Τέλειο αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου