Αυτό το video: https://www.youtube.com/watch?v=MKL-IQQyrQM με παρακίνησε να μαγειρέψω αυτό το φαγητό. Που ομοιάζει με το ιταλικό pasta in timpalto, με λίγα υλικά που είχα στο εξοχικό μου σπίτι.
Είναι ένα πανεύκολο ωγκραντέν. Σας συνιστώ να χρησσιμοποιήσετε ζυμαρικά τα πιο ογκώδη,βιδες ή πέννες , εγώ δεν είχα και χησιμοποίησα σπαγγέτι. ακολούθησα τις οδηγίες του video και δε τοποθέτησα τα ζυμαρικά σε φόρμα με τρύπα, γιατί δεν είχα αλλά χρησιμοποίησα ένα μακρόστενο πυρίμαχο ταψί. Ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσεττε την πιο βαθειά φόρμα που έχετε ώστε το φαγητό να έχει όσο λιγώτερη επιφάνεια ψησίματος. Επίσης σας συνιστώ να σκεπάσετε τη φόρμα με αλουμινόχαρτο για να μην πιάσει κρούστα.
This video: https://www.youtube.com/watch?v=MKL-IQQyrQM it inspired me to cook this food. Which is similar to the Italian pasta in timpalto, with few ingredients I had in my country house.
It is a very easy food. I recommend you to use the most voluminous pasta, screws or penne, I didn't have any and I used spaghetti. I followed the instructions in the video and didn't place the pasta in a mold with a hole, because I didn't have one, but I used a long, narrow ovenproof pan. It is ideal to use the deepest form you have so that the food has as little cooking surface as possible. I also recommend that you cover the pan with aluminum foil to prevent it from getting a crust.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου