Συναντώντας σε μια εκδήλωση της πόλης μου την πασίγνωστη μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, εμπνεύστηκα απ΄αυτήν & έφτιαξα το κέικ πορτοκαλιού που εξηγεί εδώ:
https://www.argiro.gr/recipe/keik-portokali/ & το σιρόπιασα & το στόλισα με λιωμένη σοκολάτα & λεπτές καραμελωμένες φλούδες πορτοκαλιού.
Encountering an event in my town with well-known chef Argiro Barbarigu, I was inspired by this and made the orange cake that explains here:
https://www.argiro.gr/recipe/keik-portokali/ & the syrup & garnish with melted chocolate & thin caramelized orange peels.
https://www.argiro.gr/recipe/keik-portokali/ & το σιρόπιασα & το στόλισα με λιωμένη σοκολάτα & λεπτές καραμελωμένες φλούδες πορτοκαλιού.
Encountering an event in my town with well-known chef Argiro Barbarigu, I was inspired by this and made the orange cake that explains here:
https://www.argiro.gr/recipe/keik-portokali/ & the syrup & garnish with melted chocolate & thin caramelized orange peels.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου